Termékek Menü

Segítség az oldal használatához

Vásárlás menete

Bátran nézelődj és válogass kedvedre a különböző zöldségek és gyümölcsök közül, valamint a többi kategóriák közül is választhatsz. Ehhez segítséget nyújtanak a képek/fotók, valamint érdemes elolvasni az adott termék leírását is.  

Amelyik zöldséget, gyümölcsöt vagy más terméket meg szeretnéd vásárolni, egyszerűen kattints a "kosár" ikonra. A "kosár" ikon előtt található mezőben beírhatod a rendelni kívánt mennyiséget. A későbbiekben lesz még lehetőséged változtatni a rendelésen. A vásárlásnál arra kérünk, hogy a kosár összértéke elérje a 2500 Ft-ot. A szállítási költséget a kosár, és a pénztár oldalon is látni fogod. 

Amennyiben úgy érzed befejezted a vásárlást, kattints az oldal tetején található "Kosár" gombra. Itt a "Tovább a pénztárhoz" gombra kattintva, befejezheted a vásárlást.  Ha úgy döntesz , hogy tovább vásárolnál, egyszerűen kattints a "Vásárlás folytatása" gombra. A kosár oldalon természetesen még tudod változtatni a kosár tartamát vagy az adott termék mennyiségét. Emellett itt tudod beváltani a kuponodat, a "Kupon beváltása" mezőbe beírva, és a "Beváltás" gombra kattintva. 

A pénztár oldalon lehetőség van kiválasztani, hogy már regisztrált vásárlóként szeretnél-e belépni, új vásárlóként szeretnél regisztrálni, esetleg regisztráció nélkül szeretnél vásárolni. A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, azonban az oldalon történő regisztrációval kedvezményekhez és ajándékokhoz juthatsz.  Ha már vásároltál nálunk, akkor add meg a korábbi regisztráció során megadott e-mail címed és jelszavad. Ha új vásárlóként szeretnél regisztrálni, akkor add meg a vásárláshoz szükséges adataidat, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkezned. Regisztráció nélküli vásárlás esetén add meg számlázási és szállítási címed.

A szállítási, és fizetési módnál válaszd ki a Neked megfelelőt. Jelenleg csak a "Házhozszállítás készpénzes utánvéttel" szállítási módot, és a "Utánvéttel személyesen" fizetési módot tudod kiválasztani.  

A rendelés összesítésénél, ha mindent rendben találsz, akkor a "Megrendelem" gombra kattintva tudod leadni rendelésed. 

Visszaigazolás

A rendelésed 24 órán belül feldolgozzuk. Minden rendelésről e-mailben vagy sms-ben visszajelzést küldünk.  Ez azt jelenti, hogy a rendelésed feladását követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről, és (később) egy e-mailt, sms-t, vagy telefonhívást a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívd az ügyfélszolgálati telefonszámot vagy küldj e-mailt.

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes árak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találsz. Áraink  folyamatosan változnak az időjárás, piac, idényszerűség függvényében.  Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint  a "Szállítás és fizetés" menüpont alatt is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatunk az új adatokról. Ezt követően még egyszer megerősítheted a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A termékoldalon található néhány információ ismertetése:

  • Az adott terméknél találsz egy egyszerű leírást, melyben próbáltuk összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat. A bővebb leírás fül alatt pedig plusz, értékes információkhoz, ötletekhez juthatsz a termékkel kapcsolatban.
  • Az adott terméknél megtalálhatod a termelőt/vállalkozást is, logóval, névvel együtt. Rákattintva közelebbről  megismerheted, pontosan mivel foglalkoznak, hol gazdálkodnak, stb. Emellett a termelő/vállalkozás elérhetőségeit is megtalálod itt.
  • Egyes termékeknél mennyiségi kedvezményt is találsz, ez azt jelenti, hogy ha egy adott mennyiségen felül vásárolsz olcsóbban vásárolhatsz az adott termékből.
  • Minden terméket értékelhetsz külön-külön, 1-5-ig terjedő skálán valamint szövegesen is kifejheted véleményed a termékkel kapcsolatban. Ehhez nincs más dolgod mit a "Vélemények" fül alatt kitölteni az adott mezőket.

 

Az alábbi linkre kattintva megtekintheted az Általános Szerződési Feltételeket. 

Az alábbi linkre kattintva megtekintheted az Adatkezelési Tájékoztatót. 

A zöldségeket, gyümölcsöket és a többi termékeket is folyamatosan töltjük fel, valamint vesszük le az oldalról. Ez függ attól, hogy mekkora mennyiséget tudunk termelni és eltárolni a saját gyümölcsből vagy zöldségből az adott évben, illetve a termelőktől milyen zöldséget, gyümölcsöt, vagy egyéb készítményt, mekkora mennyiségben, és mikor tudunk beszerezni. Ez alapján az árak is folyamatosan változhatnak az időjárás, piac, idényszerűség függvényében. 

Az egyes termékekhez készült fotókat mi készítjük, azonban a fotók nem mindig tükrözik a valóságot. Ha egy terméknél nem találsz fotót, attól még lehet , hogy tudsz rendelni belőle, a lényeg, hogy legyen raktáron. 

 

Éttermeket és vendéglátóipari egységeket is szívesen kiszolgálunk! 

Folyamatoson rendelés esetén kedvezményt biztosítunk! 

Csatlakozz hozzánk!

Várjuk termelők jelentkezését!

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, szeretnéd ha termékeidet feltöltsük az oldalra keress minket bátran!

Elérhetőségeink itt

Napi akció
Facebook oldalunk
Üres láda
Legtöbbször a megrendelt
zöldségeket vagy gyümölcsöket
-mennyiségtől függően-
különböző méretű fa ládákban
szállítjuk ki.
Amennyiben nincs szükséged
a ládára szívesen vesszük ha
visszaadod (épségben),
hogy újra felhasználhassuk!
smiley
Fogyasztó-Barát