Termékek Menü

Szállítás és fizetés

Elsődlegesen Albertirsa vonzáskörzetében szállítunk ki, kb. 20 km-en belül. A jövőben tervezzük, hogy egyre több településre szállítsunk ki, így növelve szállítási körzetünket. Ha más településről szeretnél rendelni, kérjük keress minket ( telefonon, vagy e-mail-ben),és megbeszéljük/ egyeztetünk, hogy ki tudunk-e szolgálni. 

A szállítás vasárnap kivételével mindennap történik. A rendelések szállítási ideje általában 2 munkanap. Tehát ha például hétfőn adod le rendelésed,  akkor az szerdán fog megérkezni hozzád. Ez az időintervallum változhat, attól függően, hogy "raktáron éppen mennyi termék van". Például ha hétfőn rendelsz 10 kg epret, azonban a rossz időjárás miatt, késik a szüret, akkor előfordulhat, hogy 1 nappal később csak csütörtökön tudjuk hozzád elszállítani.  Olyan is lehet, hogy a betárolt alma folyamatosan van raktáron ősztől tavaszig, így ha hétfőn rendelsz 10 kg almát, az már másnap megérkezhet hozzád. 

A kiszállítás reggel 8 és este 7 óra között történik. Ez az időintervallum szezonálisan változhat. A kiszállítás pontos időpontjáról, a kiszállítást megelőző napon e-mail-ben vagy sms-ben értesítünk, a kiszállítás napján pedig telefonon jelentkezünk. Igyekszünk minél gyorsabban, megfelelően tájékoztatni, a kiszállítás pontos idejéről. Ha nem megfelelő a kiszállítási idő, vagy egyszerűen más időpontot szeretnél,  jelezheted már a megrendeléskor, vagy a későbbiekben az elérhetőségeink egyikén. 

A minimum rendelési összeg 3000 Ft. Ez az összeg nem tartalmazza a szállítási díjat. 

A szállítási díj Albertirsa vonzáskörzetében (20 km-en belül) 400 Ft. Ez a díj tartalmazza a láda/csomagolóanyag árát is, amelyben kiszállítjuk az rendelt termékeket. Amennyiben nincs szükséged a ládára, szívesen vesszük ha kiszállításkor kiüríted és visszaadod (ha megfelelő állapotban van), vagy a következő kiszállításkor átadod, így újra fel tudjuk használni. :) Amennyiben 8000 Ft felett vásárolsz, a kiszállítás ingyenes! A fizetés a házhoz szállításkor készpénzzel lehetséges. A későbbikben igyekszünk bevezetni a bankkártyás fizetési módot is.  

A szállítási körzetünk térképen szemléltetve: 

 

Ha a címed nem tartozik a szállítási területünkön található települések egyikéhez sem, viszont a környéken laksz arra kérünk lépj kapcsolatba velünk. Így feltudjuk mérni mire lenne szükséged, és megbeszéljük, hogy ki tudunk-e szolgálni. 

 

 

Az árváltozás és az elírás jogát fenntartjuk. 

Éttermeket és vendéglátóipari egységeket is szívesen kiszolgálunk! 

Folyamatoson rendelés esetén kedvezményt biztosítunk! 

Csatlakozz hozzánk!

Várjuk termelők jelentkezését!

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, szeretnéd ha termékeidet feltöltsük az oldalra keress minket bátran!

Elérhetőségeink itt

Napi akció
Facebook oldalunk
Üres láda
Legtöbbször a megrendelt
zöldségeket vagy gyümölcsöket
-mennyiségtől függően-
különböző méretű fa ládákban
szállítjuk ki.
Amennyiben nincs szükséged
a ládára szívesen vesszük ha
visszaadod (épségben),
hogy újra felhasználhassuk!
smiley
Fogyasztó-Barát